12 Feb 2016

[FF] Jak na Nový rok...?

Triple Kim


Oslavy Nového roku, hlavně pak toho čínského, jsou ohromná zábava...



Už ani nevím, koho ten nápad napad... podle mýho to musel bejt Jiwon. Kdo jinej má taky tak praštěný nápady...
Každopádně jsme místo rodiny nebo druhé rodiny (YG) nebo skupiny plánovali oslavovat ve třech. Tři Kimové, na tom se nedá nic pokazit. Jsem si myslel.

 A protože si nemůžeme moc vyrážet z kopejtka na veřejnosti, vyrazili jsme sice z hnízda, aby nás hyungové a ostatní moc nekontrolovali, ale jali jsme se to držet pěkně v mezích. Některý místečka na Jeju jsou fakt k nezaplacení.

Já bookoval nocleh, Jiwon sháněl tajtrlátka (to jsme to svěřili tomu pravýmu) a Jinhwan hyung jídlo. I když mám do teď dojem, že to byl spíš Junhwe... málem jsme to jídlo neutáhli.
Cesta na místo určení byla vtipná jak jen v podání Triple Kimů bejt může. Jinhwan hyung moc nenamluvil, zatímco my jsme si s Bobbym málem huby otřepali. Ne že bych si z toho něco pamatoval. Asi normální Double B kecy, řekly by fangirls.

Po složení hord ze zad (Jiwon i Jinhwan to s tím nakupováním fakt přehnali, jako kdyby pobyt byl na tejden a ne jen na dva dny) jsme trochu poletovali venku na čerstvým vzduchu. Snažili jsme se nebavit o práci, ale spíš si užívat... k večeru sklouzlo rychle a opice už klepala na dveře. Sesedli jsme se ke stolu, který ani nebyl pod tou náloží vidět, a Jiwon začal nadšeně tahat krabice, krabičky a pytlíky všeho, co nakoupil, a vysvětloval jak všechno funguje, co prská, co hoří, co se nafukuje... Jinhwan hyung začal hned nějaké propriety zkoušet a já jsem spíš jen tak sledoval a zkoušel identifikovat všechny předměty, abych pak nezapaloval balonky nebo nefoukal do prskavek...

Za nějakou dobu nás přestalo zkoumání vymožeností bavit - tou dobou už byl pronajatý pokoj pokrytý konfetami, balonky a jinými předměty. Nejen, že nebyl vidět stůl, ale už nebylo vidět ani nic dalšího. Prostě opičí Nový rok!

Jelikož jsme si nezapomněli s Jiwonem sbalit i potřebnout techniku, začali jsme pařit nějaké gamesy na tabletech zatímco Jinhwan hyung se nám snažil koukat přes rameno. Chudák si myslel, že tahle akce se obejde bez toho... jako by nás neznal! Za chvíli se soustavným natahováním krku unavil a svalil se na matraci, žmoulal nějaké konfety povalující se kolem a zjevně se nudil. To jsme moc nevnímali, s Jiwonem jsme byli v tom nejlepším a pětiletý děcka proti nám byly fosilie.
V zápalu hry jsme se začali mordovat nejen na displayích svých hračiček, ale i v reálném světě, ve kterém vedle nás skoro pospával hyung. Rvačka přešla spíš v kočkování, který by kde kdo označil za dost homo. Rád bych řek, že to všechno bylo v bratrském řádu... ale i mě už chvílema přišlo, že to trochu přiteplený je. Tahat hyunga do takový hry už bylo trapný. Tajně jsem doufal, že třeba usnul. Což šlo při tom našem zápasení asi dost těžko.

Ze zápalu hry nás ale doopravdy vytrhlo až bouchnutí skleněných zašupovaček. Zpětně nemůžu říct, že mě překvapuje, že se na to už Jinhwan hyung nechtěl dívat... Bobby se trochu vytřeštil. Neměl jsem ani čas nic rozdejchat a on už brkal přes ten luxusní bordel na terásku za Jinhwanem. Přišlo mi, že by bylo fajn jednou pro změnu nic nepromeškat a tak jsem taky akčne vyrazil. Na terásce bylo pěkně mrazivo. A nemůžu říct, že by to bylo tak úplně počasím, přece jen jsem byl ještě pěkně rozhycovanej. Stihnul jsem jen vidět, jak Jiwon něco hustí do hyunga a jak ten odvrací hlavu.
"Radši bych šel už spát." vypadlo z něj nakonec.
"Ale hyuuung, ještě jsme ani neprskali!" žadonil Bobby a myslel tím, že jsme nelítali s prskavkama všude kolem pronajatého bungalovu.
Jinhwana ale už nic nerozveselilo. Nakonec si šel vážně lehnout zatímco my jsme venku naprskali velkou kupu ohořelých zčernalých tyček. Nálada byla vlažnější, ale ne uplně mrtvá. Detaily bych si odpustil. Kdyby mě nemrzelo, jak to všechno dopadlo, řek bych, že bylo vlastně fajn, že jsme tam zůstali jen spolu...

Další den při úklidu  nepadlo ani slovo, kromě nějakých nezbytných komunikačních posunků a pobrukování. A to vážně nějakou tu chvíli zabralo, než se z toho čurbesu vyloupnul na světlo zase nějaký jakože pokoj.
Při odjezdu Jinhwan hyung vypadal, že to je jeho nejšťastnější chvíle z celého výletu. Cestou zpátky se každý věnoval svému svědomí. Bobby zjevně žádné nemá, páč po příjezdu do Soulu prohlásil, jak to bylo super, a že bychom to měli zase brzy zopakovat. Jinhwan hyung se zatvářil, že bude zvracet nebo brečet nebo obojí dohromady a vysmahnul k dormu dřív než bys řek švec.

Ještě teď, pár dní po akci, si nejsem úplně jistý, co to má všechno znamenat... co ale musím s trochou nadhledu uznat je, že to vypadá jako moc pěkný triple Kim trojúhelníček. Možná jsme se ale jen chovali trochu trapně...

Ukáže čas.







No comments:

Post a Comment

I don't hate anyone. I believe we should not hate on people. But I hate my haters, obviously.